واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جزئیات عملیات انتقام سخت از زبان یحیی سریع

سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات عملیات موشکی و پهپادی در استان مارب تحت عنوان "انتقام سخت" علیه متجاوزان سعودی به یمن و مزدوران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در نشستی خبری خاطرنشان کرد، عملیات نظامی ویژه و گسترده اخیر مارب با عنوان عملیات "الباس الشدید" (انتقام سخت) به آزادسازی مناطق گسترده‌ای از این استان منجر شد.

وی افزود: عملیات مارب چند ماه ادامه داشت و نیروهای یمنی توانستند به اهداف قابل توجهی دست یابند.

یحیی سریع خاطرنشان کرد، طی این عملیات توانستیم مزدوران را از آن مناطق بیرون برانیم.
به گزارش العالم، سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: نیروهایمان با حمله از چندین محور، مرحله جدیدی از آزادسازی خاک یمن از چنگ متجاوزان و اشغالگران را اغاز کردند.

وی افزود: نیروهای مسلح در این حملات تاکتیک‌هایی متناسب با جغرافیای عملیات نظامی در پیش گرفتند.

یحیی سریع گفت: یگان موشکی و پهپادی، دهها عملیات نظامی موفقیت آمیز انجام داد، ۱۲۸ عملیات در داخل یمن و ۳۳ عملیات در عمق خاک عربستان انجام شد.

وی افزود: نیروهای ما در این عملیات از موشک‌های بدر ،نکال، سعیر، قاصم، ذوالفقار و قدس ۲ استفاده کردند، همچنین یگان پهپادی در این حملات در مجموع ۳۱۹ عملیات انجام دادند که و ۱۳۶ عملیات در خاک دشمن و ۱۸۳ عملیات در داخل یمن انجام شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد، نیروهای یگان مهندسی و زرهی نقش اصلی در این درگیری و به شکست کشاندن دشمن را داشتند.

وی گفت: یگان موشکی و هوایی، تجمعات و پایگاههای مزدوران و ائتلاف متجاوز را در یمن هدف قرار داد.

یحیی سریع همچنین خاطرنشان کرد که ائتلاف متجاوز سعودی نیز در مرحله انجام عملیات "الباس الشدید" صدها حمله علیه مردم یمن انجام داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با بیان این که این عملیات از مارس ۲۰۲۰ تا نوامبر همان سال ادامه داشت، افزود: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این عملیات به غنیمت گرفتن مقادیر زیادی سلاح سنگین بود.

وی همچنین افزود: تلفات دشمن در این عملیات ۳۰۰۰ کشته و ۱۲۴ هزار زخمی و ۵۵۰ اسیر از نیروهای دشمن و مزدوران مسلح بود.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: نیروهای ما توانستند نزدیک به ۱۶۰۰ کیلومتر مربع از خاک یمن را در این عملیات آزاد کنند. همچنین از مهم‌ترین نتایج این عملیات آزاد سازی دو بخش مدغل و مجزر در استان مارب بود.

وی افزود: آزادسازی پادگان ماس، بزرگترین پادگانی که دشمن در سالهای گذشته از آن استفاده می‌کرد نیز از نتایج برجسته این عملیات بود.

یحیی سریع با تقدیر از نقش مبارزاتی اهالی مارب در این عملیات که دستاوردهای بزرگی داشته است، تصریح کرد: هدف ما آزادسازی خاک یمن است اما مزدوارن مسلح برای دفاع از عربستان و امارات و آمریکا با ملت یمن می‌جنگند./ایسنا

کلمات کلیدی: یحیی سریع یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار